Vendégkönyv

sorelválasztó


 Név *
 E-mail *
 Weboldal
 Üzenet *
* Kötelezõ mezoõ

Robotellenõr
Kérjük, írd be az itt látható betű-szám sort
captcha

(11)
>
(11) Gizella

Kedves Aboriginal!

Antóniusz nagyon jol van. Gyönyörű, nagyon aranyos, igazi kis társ! Még egyszer nagyon kösöonjük, hogy a sors összehozott veletek!

Üdv: Lippai Gizella(10) Dr. Sárközi András

Kedves Csilla. Szeretnénk megköszönni azt az oda figyelést, kedvességet, szeretetet amit tőletek kaptunk, mikor nálatok voltunk Alig vártuk, hogy végre mehessünk a cicánkért. Fantasztikus örömet és vidámságot hoz mindennapi életünkbe ez a szőrmók. Nagyon örülök, hogy benneteket választottunk. A családban sajnos most egy kicsit hátrább kerültem, mert előbb a cica kaja készül el, és utána az enyém. Nagyon boldogok vagyunk, hogy végre családunk újdonsült tagjaként köszönthetjük a cicust. Üdvözlettel András

(9) Preszter Eszter

Kedves Olvasó :)
Évek óta tartó tanakodás és érés után megszületett a döntsünk: lesz egy cicánk:)
December közepén kezdtünk nézelődni és találtunk rá az oldaladra, azóta minden nap nézem és várom a jó hírt, és végre megszülettek !
Nagyon boldog vagyok ! Tudom, hogy még sok idő, mire majd az otthonomban üdvözölhetem a kis jövevényt. Mennyi idő kb mire személyesen is érdeklődhetek? Köszi előre is!

(8) Dante's Paradise
2011. december 7.

Sziasztok!
Szép és igényes lett a honlapotok, a cicák pedig gyönyörűek élőben is.
Sok sikert kívánunk a továbbiakhoz!
Edina & Zsolti

(7) Minea

Kedves tenyésztő!
Nagyon szépek a cicák,gyönyörűek! Érdekelne mikorra terveznek újra almot és ha leírna egy megközelítő árat, azt megköszönném. Kedvencnek venném a cicát, nem tenyésztésre. Köszönöm válaszát! Igazán gyönyörű cicák!

(6) Böröndi Mónika
2011. szeptember 2.

Napról-napra barátkozik új otthonával Adonis, megpróbálom leírni az ő szavaival, hogy érzi magát.


1. nap: Megérkezés: "Jött az a nő, akit már többször láttam, valami kosárféleséggel. Be is másztam körülnézni jó szaga volt. Még kicsit játszottam a tesokkal, aztán nevelőanyám megpuszilgatott, és bezártak ebbe a szerkezetbe. Valami hangos brümmögöbe raktak bele, ahol nagyon meleg volt, térdig lógótt a nyelvem. Aztán megérkeztünk egy másik házba, ahol végre kiengedtek és nem volt meleg. Rögtön bevágódtam, hagytam, hogy simogassák a hasamat, doromboltam, sosem lehet tudni. Két hangos ember is van itt, de jó fejek, folyamatosan játszanak velem. Elindultam felfedezőútra. Úgy tűnik vártak, mert találtam vizet, meg kaját is, és felfedeztem, hogy wc-m is van. Az egyik szobába, kényelmes ágy van, azon fetrengtem egy kicsit, mikor megjelent egy fehér szörnyeteg.(A másik angóra cicám.) Meglátott és elkezdett morogni, mire én köpni-nyelni sem tudtam, úgy meglepődtem, de szerencsére elhúzta a csíkot."


2 nap: további felfedezőutakat tettem, van itt sok érdekes hely. Annyira izgalmas, mindig máshol alszom, ahol éppen van valaki. A két kicsi ember játszik velem, nehéz őket kifárasztani. Van kajám és friss vizem, de a zuhanyzóból sokkal jobb inni. Úgy tűnik ez lesz az otthonom, az új gazdi is jó fej, ha sírok kettőt, rögtön szalad megnézni mi bajom van, és sokat simogat. A másik gazdi érdekes, nehezebb dió lesz, de ma már ő is játszott velem és megsimogatta a hasamat. Be fogok vágódni nála is. A fehér szörnyeteggel ma is találkoztam, vissza is fujjogtam rá, mit képzel ez magáról!!


3 nap: Kezdem megszokni ezt a helyet, egész jó. Találtam egy nagy fehér valamit, amibe be lehet mászni.(Mosógép) A szörnyeteg ma nem fújt már rám, játszani viszont még nem akar, és megszagolta a fejemet. Remélem nemsokára már futkározik velem. Sok játék van, mindig találok valamit. Mindenhova benézhetek, sajnos az asztalra nem engednek fel, pedig már vagy 50-szer próbálkoztam, de mindig letesznek. Nem baj, majd ha nem figyelnek körülnézek ott is. Gazdiék egész jó fejek, csak nem értem miért üvöltöznek, mikor beleharapok a kezükbe, hiszen csak játszom. Sokat kell még tanulniuk. Amúgy rendes cica vagyok, mert hagyom őket aludni, sokkal izgalmasabb a két kisebb gazdit piszkálni éjszaka. (Adonis első 3 napja, folytatás következik..)(5) Kovács Szabina
2011. augusztus 15.

Szia. Köszönöm szépen a cicát. Nagyon örülök, hogy ilyen egészséges és szocializált a cicuskát kaptam. Mikor nálatok voltam, már akkor láttam milyen nagy figyelmet fordíttatok a higiéniára, és a játékra. Még egyszer köszönöm szépen. Szabina / Belgium./

(4) Kiss Tünde

Nagyon szép lett a weboldal Csilla! Gratulálok a babákhoz! :)

(3) Sági Balázs

Nagyon szépek a cicák.

(2) Nórika

Szia!
nagyon érdekelnének az augusztusi alomból a fekete-ezüst klasszikus cirmos kisfiú cicák.
Ha lehet akkor egy megközelítő összeget tudnál mondani???

Nóri

>